Lielpilsētās arī agrāk bija tiešām pieprasīts sūtīt ēdienu, tas attiecas arī uz tāda veida lietu piemēram, kā uzkodas banketam. Standartā turīgi cilvēki pasākumus organizēja pie sevis villās vai arī viesu mājās, bet galdu klāšana izbraukumā kā arī uzkodas banketam bija sūtītas pie pārbaudītiem cilvēkiem.

Un torte vai kūka npo vietējā veikala nekad nebija cieņā, tādēļ jau laiku atpakaļ bagāti cilvēki deva priekšroku tādai precei piemēram, kā tortes pēc pasūtījuma. Pateicoties tam, ka viss apkārt attīstās un arī pilnveidojas, parādījās vairākas konditorejas Rīgā un citur Latvijas teritorijā, kur tiek piedāvāta ne tikai iespēja pasūtīt torti, bet arī tiek nodošināta galdu klāšana izbraukumā. Un galdu klāšana cenas ziņā vairs nav tik ļoti dārgs pasūtījums. Un vēl atrodot sev konditoreju, klientam vairs nebūs jādomā, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri.

Tortes uz pasūtījumu – galvenie nosacījumi atbilstoša produkta izvēlei

Nav svarīgi, kas par svētkiem, taču patlaban vienīgi daži cilvēki izvēlās veikala tortes bet arvien lielāku popularitāti sasniedz ne tikai tortes pēc pasūtījuma Rīgā, bet arī citās pilsētās. Nav noliedzams, ka tādi konditorejas izstrādājumi, kā piemēram torte vienmēr būs svētku galda galvenā dekorācija, un torte tiks pasūtīta pārbaudītā vietā. Visas konditorejas Rīgā piedāvā cilvēkiem ļoti daudz dažnedažādu pildījumu un noformējumu tortēm. Lai tiešām var izlemt, kādu pasūtīt torti, vajadzīgs saprast, kādi tieši tortes varianti var būt piedāvāti. Paši banketi standartā priekšroku dod sekojoša veida tortēm – biskvīta, marcipāna, no suflē vai jogurta. Suflē un jogurta tortes pēc pasūtījuma parasti piemērotas, kad viesi domā par savu svaru. Savukart marcipāna tortes ir visdārgākās. Bet parasti tortes uz pasūtījumu tad ir tieši no biskvīta. Konditorejas izstrādājumi no biskvīta palīdz realizēt jebkuras izdomas, un gatavās kūkas kļūst par mākslas darbu, ar ko vēlāk lepojas konditorejas rīgā vai jebkur citur pasaulē.

Kam jāakcentē uzmanība, kad būs rīkoti banketi?

Mūsdienās banketi ir diezgan ierasta lieta. Un vairākas konditorejas Rīgā un citviet Latvijā nodrošina uzkodas banketam un pat tādu lietu, kā galdu klāšana izbraukumā. Savukārt cilvēkiem, brīdī, kad tiks apspriesta pati banketu ēdienkarte, jāpiedomā konkrēti pie dažiem momentiem. Banketu ēdienkarte kā arī produktu uzskaite notiek sekojoši. Aukstās uzkodas banketam, kurās iekļaujas dārzeņi, sieri, dažādi kanape, tiek skaitītas vidēji līdz 400g uz cilvēku. Savukārt karstās uzkodas banketam būs tikai līdz 100 g uz viesi, bet salāti būs līdz 250 gramiem uz viesi. Bet galvenais ēdiens, kurš tiek apvienots kopā ar piedevām, ir gaļa, kas paredzēta līdz 250g un piedevas 150g. Augļi uz vienu viesi tiek paredzēti līdz 200 gramiem, savukārt konditorejas izstrādājumi – līdz 200 g. Tādējādi sanāk līdz 1500g uz cilvēku. Kad tiek rēķināta galdu klāšana cenas ziņā, skaitīts tiek klāt gan produktu daudzums, gan tiek skaitīta galda klāšana.

Categories: Bez tēmas

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *