Bez tēmas

ENERGOEFEKTIVITĀTES PALIELINĀŠANAS PROCESS MĀJAI VAI DZĪVOKLIM

Visā pasaulē celtniecība, būvniecība un remontdarbi nemēdz apstāties vai stāvēt dīkā. Mājokļa iekšējā un ārējā renovācija būs aktuāla vienmēr, jo teicamas energoefektivitātes nodrošināšana ēkai ir nepieciešamība, nevis iegriba. Tieši energoefektivitāte ir tas jēdziens, kas pēdējos desmit gados kļuvis ļoti populārs daudzu vidū. (vairāk…)

By dnb5t1pr0, ago
Bez tēmas

KĀ NOSKAIDROT KĀDA VEIDA RIEPAS IR PIEMĒROTĀKĀS?

Ceļu satiksmes drošībai ir jāpievērš īpaša uzmanība tieši gada vēsajā laikā, un liela loma ir riepu kvalitātei. Viens no galvenajiem riepu kvalitātes rādītājiem ir protektora dziļums, kuram jābūt piemērotam braukšanai ziemas apstākļos. Nevienam auto vadītājam nav ieteicams taupīt uz riepu cenu un kvalitāti, jo tas ir ieguldījums ne tikai automašīnā, bet arī savā drošībā. Ja nepieciešams saprast, kādas riepas būs piemērotas, riepu garāžas darbinieki spēs palīdzēt, īpaši, ja esat jauns auto vadītājs. (vairāk…)

By dnb5t1pr0, ago
Bez tēmas

DAŽĀDAS KANALIZĀCIJAS SISTĒMAS, CELTNIECĪBAS PLĒVES, APKURES SISTĒMAS INTERNETĀ

Būvniecība un dažādi celtniecības darbi, līdzīgi kā labiekārtošana un remontdarbi nekad neapstājas. Mājokļa iekšējā un ārējā renovācija būs aktuāla vienmēr, jo teicamas energoefektivitātes nodrošināšana ēkai ir nepieciešamība, nevis iegriba. Tieši energoefektivitāte ir tas jēdziens, kas pēdējos desmit gados kļuvis ļoti populārs daudzu vidū. Diemžēl, bet neizbēgams ir arī pakalpojumu cenu kāpums, ko pēdējos gados varam īpaši novērot saistībā ar elektrību, ūdensapgādi un citiem saistītiem komunālajiem pakalpojumiem. (vairāk…)

By dnb5t1pr0, ago
Bez tēmas

RIEPU UN DISKU TEHNISKĀ STĀVOKĻA NOZĪME

Ikviens autovadītājs zina, ka riepu tehniskajam stāvoklim ir liela loma ceļu satiksmes drošībā. Viens no rādītājiem, kas nosaka riepu kvalitāti, ir protektora dziļums, kam jābūt atbilstošam normatīvajiem aktiem, pretējā gadījumā, riepas nav derīgas lietošanai. Cenas faktors daudziem ir noteicošais, kad nepieciešams izvēlēties jaunas riepas, turklāt, ne vienmēr dārgākais nozīmē labāko, bet, arī pārāk lēts piedāvājums nebūs labākā izvēle. (vairāk…)

By dnb5t1pr0, ago
Bez tēmas

KAD IR JĀMAINA AUTO RIEPAS?

Mainoties ziemas un vasaras sezonām, tiek mainītas arī automašīnas riepas. Arī šoferi iedalās divās kategorijās. Vieni lieto vissezonas riepas, otri tās maina sākoties ziemas un vasaras sezonām. Galvenie kritēriji, kas jāatceras par šiem riepu veidiem – ziemas riepām protektora dziļumam jābūt, kā minimums, 4 mm, vasaras riepām 1.6 mm, un šie kritēriji attiecas arī uz vissezonas riepām. (vairāk…)

By dnb5t1pr0, ago
Bez tēmas

PIE KĀ PASŪTĪT INDIVIDUĀLAS MĒBELES?

Mēbeļu izraudzīšanās mājokļa labiekārtošanai var būt ļoti ilgs un arī nogurdinošs process, ja iepriekš nav skaidrs, vai vēlēsieties pasūtīt jau gatavas mēbeles vai pirkt veidotas pie ražotāja, pēc individuālas skices. Mēbeļu veikali, arī internetā, piedāvā neskaitāmu funkciju, izmēru un stila mēbeles, kas ir pielāgojamas jebkuram mājoklim un vajadzībām. Pēdējos gados ļoti populāri ir kļuvis mēbeles izgatavot pēc individuāla pasūtījuma. (vairāk…)

By dnb5t1pr0, ago
Bez tēmas

SVAIGI GATAVOTI KONDITOREJAS IZSTRĀDĀJUMI KATRU DIENU

Vai varat iedomāties skaistāku smaržu par tikko ceptu smalkmaizīšu aromātu gaisā? Bulciņas, kūciņas, kūkas, tortes un dažādi citi saldi gardumi allaž ir bijuši klientu pieprasīti jebkurā diennakts laikā. Ne viena vien konditoreja Rīgā piedāvā ne tikai smalkmaizītes, bulciņas un daudzus citus kārumus, bet arī ēdienu piegādi un banketa galdu klāšanu gan uz vietas, gan izbraukumos. (vairāk…)

By dnb5t1pr0, ago
Bez tēmas

CIK NOZĪMĪGA IR BIO KANALIZĀCIJAS SISTĒMAS APKOPE?

Lai nākotnē nerastos lieki izdevumi un galvassāpes, par visu pievadkomunikāciju tehnisko stāvokli un kvalitāti ir jārūpējas regulāri, pat pirms mājas celšanas. Šajā jautājumā īsti nav tādu faktoru uz kuriem pievērt acis ar domu, ka kaut kad nākotnē gan jau tas tiks sakārtots. Nedrīkst ignorēt pirmos problēmu vēstnešus, jo tas var novērst pie daudz lielākām problēmām. Notekūdeņu apsaimniekošanas sistēmai ir ne tikai loma katra cilvēka veselībai un sanitāru apstākļu nodrošināšanai, bet arī ekoloģiskas vides uzturēšanā. Ikdienā, mājsaimniecībā, dažādu darbību rezultātā tiek patērēts ļoti daudz ūdens, kas ir jānovada dabai draudzīgā veidā, neradot antisanitārus apstākļus un neveidojot nepatīkamas situācijas, kad kanalizācija regulāri aizdambējas gan virtuvē, gan vannas istabā. (vairāk…)

By dnb5t1pr0, ago