Patlaban pie mums ēdiena piegādes popularitāte kļūst arvien lielāka. Pat neskatoties uz dažādiem ekonomikas lejupslīdes momentiem, gatavo ēdienu piegādes tirgus ar katru gadu palielinās apmēram par 15-20%. Un saskaņā ar ekspertu viedokļiem šī tendence turpināsies, tā kā klientiem vienmēr ir aktuāls jautājums, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri.
Pie tam nebūs svarīgi vai pat runa iet par kādu restorānu vai vien neliela konditoreja. Un konditorejas Rīgā un citās Latvijas pilsētās sāk piedāvāt tortes uz pasūtījuma, un palielinot savus piedāvājumu, kurā tiek iekļauti arī banketi. Un arī maza konditoreja jau piedāvā cilvēkiem ne vienīgi uzkodas banketam, bet arī tiks piedāvāta vesela banketu ēdienkarte un nodrošināta galda klāšana.
Tortes pēc pasūtījuma Rīgā vai citur Latvijā, kā var izvēlēties labāko?
Nav nozīmīgi, kādi svētki būs, taču šodien tikai daži klienti dot priekšroku veikala tortēm, bet aizvien lielāku pieprasījumu sasniedz ne tikai tortes pēc pasūtījuma Rīgā, bet arī citās pilsētās. Protams tādi konditorejas izstrādājumi, kā piemēram torte vienmēr būs svinību galda pamata dekorācija. Un visbiežāk tā būs pasūtīta atsevišķi pārbaudītā konditorejā. Visas konditorejas Rīgā piedāvā vairākus desmitus dažnedažādu pildījumu, kā arī pašu noformējumu. Lai var izdomāt, kādu tieši pasūtīt torti, nepieciešams uzzināt, kādi tieši tortes varianti var būt īstenoti. Paši banketi standartā dot priekšroku sekojoša veida tortēm – biskvīta, marcipāna, no suflē vai jogurta. Suflē vai jogurta tortes uz pasūtījumu jau ir labas, kad viesi domā par savu figūru. Savukart marcipāna tortes ir visdārgākās. Bet biežāk tortes uz pasūtījumu tad ir tieši biskvīta. Konditorejas izstrādājumi no biskvīta var īstenot jebkada veida izdomas, savukārt gatavās kūkas kļūst par īstu mākslas darbu, ar ko vēlāk lepojas konditorejas rīgā vai jebkur citur pasaulē.
Izbraukuma banketi ir iespēja rīkot banketu jebkur
Banketi ir viens no populārākajiem svētku galda organizēšanas formātiem. Tie tad ir atbilstoši kāzām vai jubilejām, lieliem izlaidumiem un citiem notikumiem. Plānojot jebkuru pasākumu, tad ir svarīga pareizi izstrādāta banketu ēdienkarte, ņemot vērā uzlūgto cilvēku skaitu. Aizraujoši, ka banketu ēdienkarte tiek skaitīta gramos attiecīgi pret pasākumu ilgumu. Biznesa banketi parasti iet pāris stundas, un šeit uzkodas būs rēķinatas atbilstoši līdz 400 gramiem uz cilvēku. Kad notiek galda klāšana jubilejai vai izlaidumam, kur pasākums ilgst no 4-6 stundām, būs aprēķināts no 600-1200g produktu uz viesi. Turpretim kāzu svinībās skaitot klāt arī tortes uz pasūtījumu, tiks izskaitļots līdz 1500 gramiem produktu, kas nepieciešmi gatavojot banketu ēdienkarti vienam cilvēkam. Taču der atcerēties, ka pasākums būs izdevies un galda klāšana būs augstā līmenī tikai pārbaudītā vietā. Savukārt galdu klāšana cenas ziņā jau ir atkarīga no tā, cik daudz produktu tiks izmantots.