Tuvojas gada beigas, kas nozīmē arī dažāda rakstura svētkus gan darbā gan mājās, kas rada arī neskaitāmus jautājumus par to, kādā veidā izvēlēties ko celt galdā, kas to gatavos un tamlīdzīgi.

Arī tad, ja jārīko banketi telpās vai arī izbraukuma banketi, ir vajadzīgs izvēlēties labu galda klāšanas pakalpojuma sniedzēju, lai nebūtu jāviļas gan cenā, gan ēdiena daudzumā. Konditorejas Rīgā bieži mēdz piedāvāt ne vien galda klāšanas servisu, bet pieņem arī individuālus pasūtījumus vairāka stila ēdienu un konditorejas izstrādājumu gatavošanai. Tuvojoties dažāda stila jubilejām, nenoliedzami aktuāls rodas jautājums par to, kur dabūt garšīgu kliņģeri vai arī kas cep tortes uz pasūtijuma . Konditorejas izstrādājumi būs viena no pieprasītākajām ēdienu grupām, kas tiek pasūtītas, tāpēc servisu sniedzēju būs diezgan daudz.

Ikviens, kurš mīl saldumus priecāsies par kūkām, kūciņām, tortēm, desertiem, bulciņām un visu ko citu, kas liekams uz kārā zoba. Ja izvēlaties kūku pirkt pie konditora, tad ir rekomendējams iepazīties ar rekomendācijām, lai ir skaidrs ar ko rēķinātes un līdz ar to vai nosauktā cena būtu piemērota piedāvājumam. Labākais ir zelta vidusceļš, kurā ir samērīga cenas un, loģiski,  piedāvājumu attiecība.  Tortītes pēc pasūtījuma Rīgā būs iespējams veidot pie atšķirīgiem konditoriem individuāli vai arī dabūt konditorejā uz vietas. Šādu pasūtījumu cena sastāda ne vien produktu izcenojums, bet arī konditora ieguldītais darbs un arī laiks, tādējādi, ja arī cena būs par pāris eiro augstāka kā iegādājoties jau gatavu preci, der atcerēties, ka kliņģeris vai kūka tiek cepts individuāli un, loģiski,  vienmēr būs svaigs un gards.

KĀDS IR PIEDĀVĀJUMS BANKETU RĪKOŠANAI?

Vēl viens plašs pasūtījumu veids, ko nereti piedāvā dažāda stila konditorejas, būs banketa galda klāšana, jeb vienkārši banketi. Popularitātes ziņā galda klāšanas pakalpojums ir tik pat pieprasīts kā kūku un kliņģeru cepšana vai uzkodu pasūtījumi. Dažāda stila banketi telpās un arī ārpus tām, būs ļoti populāri gada siltākajos mēnešos, bet pieprasīti ir visu cauru gadu lielāku un nelielāku pasākumu viesu paēdināšanai. Lielu lomu banketa galda klāšanā spēlē cenas un līdz ar to daudzuma attiecība, tāpēc pircējiem vēlams iepriekš iepazīties ar rekomendācijām par konkrēto konditorejas vai galda klāšanas kompāniju. Banketu ēdienkartē galvenokārt būtu ietverti gan vairāki salāti, uzkodas, sieru, dārzeņu un arī gaļas plates, arī siltie ēdieni, ja šādas ir pasūtītāja vēlmes. Pasūtījums ir augstākās kvalitātes, svaigs kā arī, protams,  gatavots īsu brīdi pirms pasniegšanas.

Categories: Bez tēmas

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.